Politiforløb

Jobbet som politibetjent kræver en god fysik og psyke. Hvis du ved med dig selv, at der er en politibetjent gemt i dig, så kan jeg hjælpe dig med at nå i mål.

Er der en politibetjent gemt i dig?

Jobbet som politibetjent kræver en god fysik og psyke. Alle politibetjente kommer under et vist pres, og det er nødvendigt med et mentalt overskud. Det er ikke nok at have en sund og stærk krop – dit mindset skal også kunne rumme de krav, der stilles til dig.

Du skal være omstillingsparat i en konstant foranderlig hverdag, hvor det kræves, at du løber mod faren, når alle andre løber væk. Uanset hvor presset du selv er, skal du udvise empati for dine medmennesker, evne at samarbejde med dine kollegaer og udvise overskud og overblik, så dine handlinger bliver meningsfulde og velovervejede.

Hvis du ved med dig selv, at der er en politibetjent gemt i dig, så kan jeg hjælpe dig med at nå i mål. Måske er det strukturen i træningen eller opbygningen af din fysik, der er svær. Måske mangler du troen på dig selv og dine evner. Måske er det danskkundskaberne eller samarbejdsevnerne, der trænger til en finpudsning. Uanset hvad, der står i vejen for dig, har jeg mulighed for at hjælpe dig.

FORLØB MOD politibetjent / politikadet

Drømmer du om at søge ind til politiet, så lad mig hjælpe dig med træningen frem mod den fysiske prøve.

Skriv eller ring og hør nærmere om muligheder for forløb frem mod prøven.

FORLØB MOD politibetjent / politikadet

Drømmer du om at søge ind til politiet, så lad mig hjælpe dig med træningen frem mod den fysiske prøve. Skriv eller ring og hør nærmere om muligheder for forløb frem mod prøven.
Sammensæt det forløb, der passer dig.

Pakke 1

16 ugers træningsforløb målrettet politiets fysiske optagelsesprøve​

 • Indledende samtale
 • Løbende tilpassede træningsprogrammer
 • Ugentlige telefoniske opfølgningsmøder (ca. 15 minutters varighed)
 • Fuldt gennemløb af optagelsesprøven undervejs i forløbet
 • Coaching – bliv mentalt klar til optagelsesprøven

Online forløb
1 x 1-1 træning pr. mdr. – 4 i alt 
2 x 1-1 træning pr. mdr. – 8 i alt
3 x 1-1 træning pr. mdr. – 12 i alt
4 x 1-1 træning pr. mdr. – 16 i alt

= 5.000 kr.
= 7.500 kr.
= 9.500 kr.
= 11.000 kr.
= 12.000 kr.

Online forløb = 5.000 kr.
1 x 1-1 træning /mdr. – 4 i alt = 7.500 kr. 
2 x 1-1 træning /mdr. – 8 i alt = 9.500 kr.
3 x 1-1 træning /mdr. – 12 i alt = 11.000 kr.
4 x 1-1 træning /mdr. – 16 i alt = 12.000 kr.

Mulighed for tilkøb af kostpakke:

 • Kostundervisning
 • Kostplaner

Pris: 2.000 kr.

Pakke 2

16 ugers online danskundervisning målrettet politiets skriftlige danskprøve

 • Indledende samtale
 • 16 ugers undervisning jf. skema. 35 lektioner i alt.
 • Opgaver efter hver lektion.
 • 4 læseprøve afleveringer.
 • 4 diktat afleveringer.
 • 8 case afleveringer.
 • Individuelle tilbagemeldinger.

Pris: 4.000 kr.

Pakke 3

16 ugers personlig udvikling med fokus på at kunne bestå samarbejdsprøven og individuel samtale

 • Indledende samtale
 • Forstå din egen personlighedsprofil udarbejdet på baggrund af DISC-modellen
 • Forstå andres personlighedsprofil og lær at agere ud fra dette
 • Konflikthåndtering/-coaching
 • 2 weekendture med masser af fokus på samarbejde, selvtillidsprøver og mental parathed
 • Udvidelse af din almene viden gennem opgaver og refleksion

Pris: 4.000 kr.

Pakke 4

16 ugers online træningsforløb, danskundervisning samt personlig udvikling

Samlet for pakke 1, 2 og 3 som online forløb.

Pris: 10.000 kr.

1 x 1-1 træning pr. mdr. – 4 i alt + kostpakke

Pris: 14.000 kr.

Succeshistorier

Succes er ikke noget, jeg definerer. Succes er individuelt og baseret på de mål, som mine klienter har. Det er min opgave at hjælpe og støtte, så DU opnår DINE mål og kan fortælle din egen succeshistorie. Indtil da kan du finde inspiration i nogle af mine klienters succeser, som du kan læse om her på siden.

Politiforløb - Klient Victoria

Victoria, 22 år

Brian har været den bedste træner gennem hele forløbet op til optagelsesprøven. Han er super engageret i at få alle igennem prøverne. Det gør han ved at lave et individuelt træningsforløb til dig, og så er det ellers bare at klø på. Derudover er det super fedt, at han kører hele den fysiske test igennem, så man kan få den prøvet og finde ud af, om man kan bestå den samlede prøve og ikke kun de enkelte øvelser.

Jeg vil 100% anbefale Brian som din træner, hvis du ønsker at komme ind til politiet!

Julie, 28 år

Brian er yderst kompetent, idet han har en stor faglig viden inden for fysisk træning. Han ved, hvad der kræves, når man gerne vil ind på Politiskolen, idet han selv er uddannet politibetjent.

Med en målrettet træningsplan mod politiets optagelsesprøve formåede vi i fællesskab at rykke min styrke- og løbefysik med længder på kun 3 måneder. Jeg havde ærligt talt ikke forventet, at jeg ville stå i så stærk og god form efter 12 uger.

Hvis man har brug for struktur, motivation og hjælp til at blive klædt bedst muligt på til politiets optagelsesprøve, så kan jeg varmt anbefale Brian. Han er virkelig god til at motivere og støtte, men også presse én lidt længere i ens træning, hvilket er noget jeg virkelig værdsætter!

Politiforløb - klient Brian

Brian, 46 år

Jeg besluttede i en sen alder at forfølge min drøm om at blive politibetjent, og jeg ledte derfor efter en personlig træner, der kunne hjælpe mig i mål med den fysiske del af optagelsesprøven. Jeg havde styrketrænet i flere år, men jeg havde brug for en, der kunne sætte struktur i min træning, så den blev målrettet optagelsesprøven. Det formåede Brian, og samtidig fik vi styr på, hvor mange kalorier jeg skulle indtage.

Jeg bestod politiets optagelsesprøve i første forsøg, og jeg er nu i fuld gang med uddannelsen som politibetjent.

Ofte stillede spørgsmål

Du er altid velkommen til at henvende dig til mig, hvis du har spørgsmål. For at gøre det lettere for dig at få hurtigt svar har jeg samlet de oftest stillede spørgsmål og dertilhørende svar herunder.
På min bopæl, Jernbanevej, 37, 4330 Hvalsø. Under forløbet vil der også være mulighed for fuldt gennemløb af den fysiske prøve, og den vil kunne foregå i hele landet.
Det afhænger af dine udfordringer. Ring eller skriv og hør nærmere.
Det er meget individuelt. Generelt skal du regne med ca. 6 måneder.

Jeg har stor indsigt i politiets optagelseskrav og -prøver. Den åbenlyse årsag er, at jeg har gennemført dem i forbindelse med min egen ansøgning til politiet. Derudover har jeg hjulpet flere ansøgere med at overkomme de udfordringer, de måtte stå overfor, så de nu er under uddannelse på Politiskolen.

Til de fysiske prøver kan en korrekt udførelse af øvelserne gøre forskellen mellem en bestået eller ikke bestået test. Derudover er der skriftlige prøver og samarbejdsprøver, der er svære at gennemskue indholdet af alene ved at læse beskrivelsen. Med mig som sparringspartner kan du få hjælp, uanset om det er de fysiske eller de skriftlige tests, der er din udfordring.

Ved siden af mit arbejde som politibetjent har jeg taget uddannelser som personlig træner og coach. Derfor har jeg mulighed for at hjælpe dig med at opnå indsigt i din egen personlighedstype, så du kan arbejde med dine styrker og svagheder. Jeg kan hjælpe dig med at få en forståelse af, hvad det er jobbet indebærer, og hvad du ’mangler’ for at nå i mål.

Har du andre spørgsmål?

Jeg står altid klar til at svare på dine spørgsmål og glæder mig til at høre fra dig.