Brian Damsgaard

Søger du en personlig træner, som er top engageret i dig, dit mål og din fremgang, så er du på den rette side. Hos mig kan du forvente, at du mødes med en støttende, lyttende og coachende tilgang til de udfordringer, du måtte stå overfor, så vi sammen når i mål.

Hvem er jeg...

Jeg hedder Brian Damsgaard, er 42 år, er uddannet politibetjent og har været ansat hos Københavns Vestegns Politi siden 2004.

Derudover er jeg uddannet
– Personlig træner
– Kostvejleder
– Coach

Jeg er selv en meget aktiv idrætsudøver, som elsker at træne alsidigt. Inden for de seneste år, har jeg gennemført ironmans og gennemført HellRun – Det hårdeste døgn i Danmark, med to top 5 placeringer til følge.

Jeg træner selv 5-6 dage om ugen, nogle dage med flere træningspas. I øjeblikket træner jeg selv primært styrketræning, løb og crossfit, men MTB/landevejscykling, roning og svømning står også tit på træningsplanen.

Jeg kan hjælpe dig med:
– Vægttab
– Livsstilsændring
– Hypertrofi (muskelvækst)
– Dit eget individuelle mål
– Bliv politibetjent/politikadet

Er du klar til at træne?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om mig og mine forløb. Personlig træning er en tillidssag, og det er derfor vigtigt, at du har en god mavefornemmelse, når du vælger at sige ja tak til et forløb hos mig.